Vandermeeren Interieur
Menu

Kom laat je inspireren

Vandermeeren interieurs maakt van je huis een thuis. Al generaties lang onderscheiden we ons graag als dé experts in multifunctionele en/of ruimtebesparende oplossingen alsook in gericht en diepgaand advies voor jouw interieur, ongeacht de stijl, comfortwens en budget. We hebben álles voor je in huis. Neem hier een kijkje in de 4 winkels en laat je inspireren door ons totaalpakket voor woning & appartement.

Nieuw bij Vandermeeren Interieurs

Ontdek hier de nieuwste meubels en decoratie, net geleverd in onze toonzaal. Een fijne selectie die de stijl van Vandermeeren Interieurs helemaal belichamen. Een maand lang zetten we deze knappe nieuwkomers niet alleen in de kijker, we voorzien ze ook van een al even knappe prijs. Klik hier en bekijk de selectie van de maand of kom ze ontdekken in onze 4 winkels. 

Specialist in ruimtebesparende oplossingen

Vandermeeren Interieurs is gespecialiseerd in ruimtebesparende oplossingen. Zo bieden we onder andere verschillende bedbanken aan in onze toonzaal.  Verschillend op vlak van afmetingen, uitvoeringen, als op vlak van budget. Komt deze in uw tweede verblijf? Op kot? Of wordt deze eerder gebruikt als oplossing voor uw gasten? Wat de aanleiding ook mag zijn, wij hebben de gepaste oplossing in huis!


Krijg jij nooit genoeg van interieur?

Interieur is je ding en je blijft graag op de hoogte van nieuwtjes, promoties en speciale events. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Merken


Contact

Vandermeeren Interieur
Pannestraat 237, 8630 Veurne
Telefoon: 058/310 320
E-mail: info@vandermeeren.be

Openingsuren

Maandag tot vrijdag: 9 - 12u & 13.30 - 18u
Zaterdag: 9.30 - 12u & 13.30 - 18u
Zondag: 14 - 18u
Woensdag en feestdagen gesloten